søndag 14. april 2013

Snart flytter vi inn :)

Ja, nå teller vi dager... Det har vært full action i huset siste uka, og snekkerne var på plass i går (lørdag) også. I tillegg har vi hatt barnevakt og fått gjort en del selv, + at far til Ståle er mye og hjelper oss. Det blir mest sannsynlig innflytting neste helg og dagene etter. Det er veldig snart det gitt.... ;) Blir ubeskrivelig godt!! En god tanke at vi alle fire skal være i samme hus og slippe å dra frem og tilbake mellom huset og leiligheta, og vi får litt mer ro over oss.... det trenger vi nå. Et lite bilderush har jeg lovet mange ;)


Her har baderomsinnredninga kommet på veggen. Venter med  å skru inn skuffer osv til rørlegger har gjort seg ferdig.Nå har jeg mala vaskerommet i en lysegrønn farge, fornøyd :) kan ikke ha hvitt overalt... ;) Vaskemaskin og tørketrommel skal oppå sokkelskuffene i midten. Blir greit å få de opp fra gulvet.Her er motsatt side på vaskerommet. Inni den kroken her skal det bli garderobe. Alt av ullklær, votter, luer osv. Ser frem til å få god plass!Kjøkkenet begynner å ta form! Moro å se :)En liten hjelper... :)

Rørlegger skal inn mandag og tirsdag, elektrikeren kommer onsdag. Trappa kommer i løpet av uka (jippi :) ) , og snekkerne skal starte med å sette opp veranda.

Siste innspurt!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar