onsdag 27. mars 2013

2.etasje begynner å bli ferdig :)

Jepp, da er det påske! Det ble ikke innflytting til påske, men det har vi vel visst ei stund nå ;) Har foreløpig satt dato til 15.april, og det er snart! Vi har vår midlertidige leilighet ut april, så da håper vi på litt "overlapp". Det er uansett veldig nærme innflytting, og det er bra. Begynner å bli utålmodig nå! Men samtidig er det nå det er moro å se forandringene i huset. Rommene tar form, alle valg som jeg har tenkt og tenkt.... det begynner å vises. Farger, tapeter, flis osv... :)

Alle rom i 2.etg er stort sett ferdig, mangler bare gulvlister og dører på soverommene. Badet er ferdig flislagt og fuga.

I 1.etg er det litt mer som gjenstår. Der kommer det en mann og legger gulvvarme rett over påske, og så blir det da lagt gulv, og starter med kjøkkeninnredning. +++ det blir hektiske 14 dager rett over påske! Så bra vi har utrolig flinke snekkere som hjelper oss - superfornøyd!! :)

Her er huset fra nedsida. Det kommer veranda både ut fra loftstua og ut fra stua i 1.etg.Her er gulvet lagt på loftstua, og tapeten ble jeg utrolig fornøyd med ! Litt mørkt bilde, men ....Her er vårt soverom, lyst og nøytralt.Her er Emilie Sofie sitt soverom med fin tapet :) Som hun sa selv: " nå har alle sommerfuglene jeg har hatt i magen kommet ut - og opp på veggen min! " :)Her er Mathilde sitt rom. Hun er veldig fornøyd med endelig å ha fått eget rom!! :) og i rosa da gitt...Mathilde har fått seg et nytt bord og stol, og tester med en gang :) Storesøster er på besøk på rommet til lillesøster. Jentene stortrives med å være i huset nå, og vil ikke hjem til leiligheta... bra tegn... ;)


Vi har vært på ikea nå og fått kjøpt diverse møbler som skal opp før vi flytter inn. Så nå skrur vi ikea-møbler for harde livet! Jentene får seg nye senger, med mulighet for å dra ut til overnattingsgjester, så her er det bare å ta turen på besøk!

I tillegg får vi gjesterom+gjestebad i kjelleren, og vi gleder oss veldig til å ha god plass til slekt og venner som kommer på besøk! :)


God påske!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar