fredag 24. februar 2012

perleblomster

Da er fredagen her igjen :) Beste dagen i uka... hele helga er foran oss, og vi har ingen spesielle planer. Herlig :) Her om dagen kjøpte jeg meg perleblomster - synes de bringer med seg litt vår inn på kjøkkenet. Det går jo mot lysere tider, og det er veldig godt!
Drømmer meg bort til nytt hus og hage, og ser for meg en stoor hage med noen epletrær, og masse fine blomster... hm... realitycheck... hagen blir vel ikke så veldig stor! Et epletre skal vi nok få til, men jeg kan ikke skryte på meg grønne fingre, så vi får se hvordan det blir etterhvert.
Jeg har fått en liten ryddeånd over meg, og når jeg hadde barnefri onsdags ettermiddag ble det ryddet i barnas tegnesaker! Det trengtes, og var utrolig deilig å få litt orden. Nå er tegnesakene i bokser, og tusjer gjemt bort for lillesøster. Hun har nemlig fått det for seg at hun kan late som hun er uheldig når hun tegner på stuebordet... (oi... mamma..... se! søla....)...blæh.... bra vi har et gammelt bord som vi bare kan male over ;)


God helg folkens :)

post signature

2 kommentarer:

  1. Mine har nå tatt kvelden, men de har jo prydet bordet 2 uker :)
    Løkplanter minner om vår :)

    SvarSlett
  2. Perleblomster er bare nydelig, og jeg likte veldig godt den litt røffe blosmterpotten! rett og slett vårstemning, og veldig vakkert! Flott bilde. Ha en fin tordag!

    SvarSlett