fredag 13. januar 2012

Roomsketcher!

Her er en liten snik-kikk på 1.etasje, sånn vi har tegnet foreløpig. De siste tegningene er ikke helt i boks enda, men dette er ihvertfall sånn vi har lyst å ha det. Så får vi se hvilke endringer det blir helt på tampen.Har tegnet litt i RoomSketcher, veldig moro :) Anbefales! Da ser man litt bedre løsningene osv.
Gleder meg til stoort kjøkken med peis!
Skyvedør fra kjøkken til stue skal være glass, og så skal det bli skyvedør fra kjøkkenet (bak peisen) og inn til ei matbod som skal være under trappa. Trappa er litt malplassert på tegningen her.
Dobbel glass-verandadør ut til stor platting vises ikke så godt på tegningen, men det er der det blir best solforhold for oss. I tillegg vurderer vi om vi skal ha dobbel glass-verandadør på stua også, eller om det skal være lukket karnapp med bare vindu der.


Noen kommentarer til bedre løsning?


post signature

3 kommentarer:

  1. Så fiint det blir!! Og for et fantastisk kjøkken <3!! Skjønner godt at du gleder deg ja ;o) Ønsker deg en fin fredagskveld! Klem fra emg

    SvarSlett
  2. Dette blir knallbra, Ida!! Gleder meg allerede til å komme på besøk :) Jeanette.

    SvarSlett
  3. Takk, vi håper det blir sånn ca sånn ihvertfall :) Og gjett om vi gleder oss til å ta imot besøk her da Jeanette :) stor klem

    SvarSlett