mandag 30. januar 2012

Frokost :)

Ny uke, nye muligheter :)

Ha ei flott uke folkens!




- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 27. januar 2012

Fredag og helg :)

Idag er jeg hjemme med jentene :) Planleggingsdag i bhg. Egentlig helt greit med en kosedag hjemme :) Tenkte å legge ut bildene fra 1.januar når vi var oppi tomta og feira overtakelsen ;) Det ble fort mørkt da, så dere ser vel ikke så mye av tomta på disse bildene.




Mathilde, Emilie Sofie og Leo skåler :) Kommende naboer :)


Noen av oss var litt vel tørst.... (alkoholfri champagne... ) ;)


vi får forhåpentligvis tegninger på mail i løpet av neste uke :)


post signature

fredag 13. januar 2012

Roomsketcher!

Her er en liten snik-kikk på 1.etasje, sånn vi har tegnet foreløpig. De siste tegningene er ikke helt i boks enda, men dette er ihvertfall sånn vi har lyst å ha det. Så får vi se hvilke endringer det blir helt på tampen.



Har tegnet litt i RoomSketcher, veldig moro :) Anbefales! Da ser man litt bedre løsningene osv.




Gleder meg til stoort kjøkken med peis!




Skyvedør fra kjøkken til stue skal være glass, og så skal det bli skyvedør fra kjøkkenet (bak peisen) og inn til ei matbod som skal være under trappa. Trappa er litt malplassert på tegningen her.




Dobbel glass-verandadør ut til stor platting vises ikke så godt på tegningen, men det er der det blir best solforhold for oss. I tillegg vurderer vi om vi skal ha dobbel glass-verandadør på stua også, eller om det skal være lukket karnapp med bare vindu der.


Noen kommentarer til bedre løsning?


post signature

Tulipanens dag!

Elsker tulipaner! :) herlig med friske blomster til helga.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Fredag og bursdagshelg!


På mandag fyller størstejenta 5 år!! Tiden flyyr! Så i helga blir det bursdagsfeiring lørdag og søndag. Gleder oss til å feire sammen med familie og venner. Lørdag blir det familieselskap, mens søndag er det barnehagevenner kl 12, og vennefamilier som kommer kl 16. Selve dagen er på mandag, og da har hovedpersonen bestilt kake med lys og sang ved sengekanten. Det må vi få til :)

Ha en god helg folkens :)

post signature