torsdag 24. november 2011

Resultatet

Kom på at jeg har glemt å vise frem resultatet av krakken som ble malt og tapetsert. Synes resultatet ble veldig bra :) Den er flittig i bruk hver dag på kjøkkenet av begge småjentene. Bør vel lakke den oppå for at det skal tåle litt vann.




Nice? :)

post signature

onsdag 23. november 2011

Årets adventsstake

Ja, det nærmer seg 1.søndag i advent! Gleder meg veldig til desember, det er en utrolig koselig tid :) i år er jeg tidlig ute med adventsstaken, og synes resultatet ble bra :) Da er det bare julegardinene igjen. Jeg må kjøpe gardinstang og henge opp. Har kjøpt nye julegardiner (heisgardin). De er utrolig flotte, og gleder meg til å få hengt de opp! Bilder kommer i helga forhåpentligvis :)


post signature

tirsdag 22. november 2011

Gavetips!

Jeg må tipse dere om en søt liten boks som jeg har kjøpt i dag :) Fant den på Kremmerhuset. Selges også i nettbutikken.




Ikke bare er det en supernydelig boks, men inni er det altså bokstav-stempel. Perfekt for største-snuppa mi ihvertfall som er veldig opptatt av bokstaver for tiden. Dagens kupp :) Spørs om det ikke blir en liten "gave fra nissen" på julaften :)



post signature

tirsdag 15. november 2011

Mer soverom...

En av finalistene i soveroms-utfordringen: FROSTHOME
Nydelig sengegavl, og ikke minst fargen på veggen (skyggeblå).

Ikke så mye som skjer på husfronten for tida, vi venter egentlig på å få booket et møte med snekkerfirmaet for å få tegnet ferdig og få planløsningene i boks. Utålmodige meg synes det går litt saaaaakte akkurat nå. Men... det blir vel tidsnok action, og da blir det vel litt mer spennende innlegg innpå bloggen også :)




post signature

onsdag 9. november 2011

Soverom

Har kikket litt inne på NIB sin utfordring i november - nemlig soverom. Der er det utrolig mye fint! Jeg kan sitte lenge og lese inne på div. blogger og bli veldig inspirert. Skulle hatt litt mer tid til det... ;) Vi får jo skråtak inne på vårt soverom i huset, og kommer til å sette sengen inntil kneveggen. Heldigvis får vi ganske høy knevegg, så tror det skal gå greit. På bildet under her, så ser vi et eksempel på hvordan det kan bli sånn ca. Synes det var stilig med den panelveggen bak senga i en moteriktig "drivved-farge".

Husker dessverre ikke hvor bildet er hentet fra... men en plass i Blogglandia....



Ta en titt innom her og bli inspirert hvis du skal pusse opp soverom eller bygge nytt... ;)






post signature

tirsdag 1. november 2011

Status tomta

Sånn ser d altså ut pr. nå. Skogen er borte, og det ser plutselig ut som en byggeplass. Her skjer det ting! Tomta vår ligger rett ved enden av (til høyre for) gravemaskina.




Ståle som var der igår sammen med snekker og grunnarbeider. Så nå vil vi gjerne prøve å få tegningene 100% i boks :) Viktig tankevirksomhet ;)


p.s. litt dårlig mobil-bilde bare... får se om vi stikker opp i tomta en dag i helga så vi får tatt litt ordentlige bilder i dagslys.


- Posted using BlogPress from my iPhone