fredag 30. september 2011

Bad

Når jeg leser og tenker på innredning til huset, så er det ikke et og et rom merker jeg. En dag tenker jeg på bad, neste dag er det k jøkken, og så er det soverom osv.... ;) I dag tenker jeg BAD!

Mange nydelige bad å hente inspirasjon fra... vet ikke helt hvilken stil vi vil ha. Men noe a'la dette kanskje?

Synes dette var kjempefint! Hentet fra denne bloggen :)


Ellers henter jeg også inspirasjon fra Villa Von Krogh til bad også.







LÆKKERT??




Da er det fredag (jippi!!!! ) , og jeg og jentene er hjemme alene både i ettermiddag/kveld - og i morgen. Mannen i huset skal på 80-tallsfest i kveld, og i morgen skal han hjelpe sin bror med hyttebygging. Så da får vi kose oss som best vi kan vi da :) Det går nok helt fint :)


Men ja.... det blir godt å slenge seg i sofaen i kveld når freden har senket seg.... :P


God helg!



post signature

lørdag 24. september 2011

Lørdagskveld...

I dag har vi vært og kikka på hus som er veldig likt det vi skal bygge. Veldig moro å se, huset var helt nydelig, og vertskapet utrolig hyggelig :) Takk til Marit og Jon Erik som lot oss se oss rundt, og ta litt bilder ;) Gode lefser og kaffe serverte de også! :)

Utrolig lærerikt å se forskjellige løsninger, og se størrelse på div.rom. Noe helt annet enn å se tall og kvm på et ark, nyttig å kjenne litt på romfølelsen. Gleder oss mer og mer til å komme i gang vi nå!


Nå er mannen på pokerkveld, og jeg styrer både pc og fjernkontroll helt selv! ;)


post signature

fredag 23. september 2011

Jeg liker veldig godt...

...denne benken på kjøkkenet... Tar med meg videre til kjøkkenplanleggingen ;)


Bildet er hentet fra damen bak denne bloggen. Kom over bloggen via magasinet SANS fra BlinkHus. Nydelig hus og blogg :)

Norges Vakreste Hjem

Her er bilde fra Norges Vakreste Hjem! Det har vært kåring av BoligPluss og Tv2. Gratulerer til vinneren som har denne bloggen! :)


Her kan du lese mer.

Jeg skal innpå nettsia dit og drømme meg litt vekk når jeg leser i kveld i sofakroken... Kjempemoro å lese og se bilder fra ulike hjem synes jeg.

I morgen skal vi besøke noen som har et hus som ligner på det vi skal bygge. Vi kjenner de ikke, men har fått ordnet via bekjent at vi skal komme inn og se. Gleder oss :) kommer nok til å kjøre oppom tomta og se også.

søndag 18. september 2011

Inspirasjon...

til kjøkkenet... mye fint! :) Men vi har en liten anelse om hvordan vi vil ha det. Dette kjøkkenet synes jeg er kjempefint! Vi vil ha stort og åpent kjøkken.



Og her tenker vi dobbel-verandadør ut til en stor terrasse. Nice :)




Bildene hentet herfra :)

...... skal ta oss en tur oppi tomtefeltet nå en av dagene for å se hvor langt de har kommet på veien........

lørdag 10. september 2011

Kommet i gang med veien...

Her har de altså startet på veien opp til feltet. Gleder meg til det er ferdig vei helt opp, så det går an å kjøre opp hele feltet og se litt nærmere på tomtene.



Utsikten fra tomta vår... her er det bare å begynne å rydde skog! :)




Ståle og jentene inspiserer tomta :)

Helg :)

God lørdag :) I dag skal jeg og størstesnuppa i kirka og se ei venninne gifte seg med sin kjære. Koselig :)

Ellers tenker vi å stikke oppi tomta og se. Vi har ikke vært der siden vi fikk vite at tomta er vår, så det er jo litt moro å se nå. Og så har de startet på veien opp også, så vi må se hvor langt de har kommet. Kan ta et par bilder og legge ut her i kveld.

Vi var på infomøte på torsdag, og da fikk vi treffe våre kommende naboer. Det var veldig spennende :) Nærmeste nabo har 2 små jenter på 3 og 1 år, så det var jo veldig moro!! :) Stort sett bare unge par som var der, så vi har en god følelse! :)

Her er forresten min inspirasjon til peis på kjøkkenet. Vi skal ha noe lignende :) Har ikke vedfyring nå, så i huset skal vi ha peis på kjøkkenet, og vedovn på stua :):)




Gleder meg til å sitte ved kjøkkenbordet og høre det knitrer fra peisen her ja.... :)

onsdag 7. september 2011

Drømmer om hagen...


Den store hagen blir det vel ikke på tomta, men litt skal vi vel få til. Har lyst på knallgrønn og fin plen, med litt boltreplass. Kanskje et epletre.... og kanskje en liiiiiten grønnsaks"hage", litt moro å drømme seg litt bort. Noen bed skal vi nok ha, men jeg har ikke grønne fingre så det blir mest krukker med sesongens blomster tenker jeg... :)












(Bilder hentet fra Google)

mandag 5. september 2011

Tomtefeltet



Tenkte å vise dere et par bilder av sånn det ser ut oppi lia der no. Veldig vanskelig å se for seg hvordan det blir, men vi prøver:Her ser dere altså en 3D-illustrasjon av tomtefeltet. Det er 26 tomter. Vi har kjøpt den tomta som pilen viser til. Den er 577 m2.

Her ser dere in real life:Masse skog altså ;) Regner med dere stiller til dugnad når det er snakk om rydding av tomt folkens?? ;) Håper og tror sola stikker innom tomta vår også av og til, litt dårlig illustrasjon av solforholdene her ser jeg ;)






Tankene svirrer.... mye å velge i

Vi har akkurat kommet hjem fra ferie, og har såvidt begynt å skjønne at vi har kjøpt oss tomt.... ;) Fortsatt litt uvirkelig, men snaaart så går det vel opp for oss. Kjørte forbi tomtefeltet i går, og nå har de startet med veien! Spennende :) Vi kommer nok til å kjøre forbi og se fremgangen innimellom. Blir litt mer virkelig og enklere når veien er ferdig.

vi må begynne å tenke på hustype... har tenkt litt før også, men nå er det litt mer konkret ;) Mye å velge i, og vanskelig å tenke planløsning. Men vi har lyst på noe lignende som dette:


(Bildet er hentet fra Villa Von Krogh)
Gleder oss veldig til å komme i gang. I høst blir det planlegging, vi tar over tomta 1.januar. Nå på torsdag skal vi på møte, og da får vi møte våre kommende naboer - veldig spennende :)